Красиво і швидко! Простий і зручний спосіб розрізання кавуна (ВІДЕО)
02.07.2015
Кавун - дуже смачна і корисна ягода, яку люблять і дорослі, і діти. Але його досить незручно їсти, якщо він нарізаний неправильно. На сайті uDuba представили простий спосіб різання кавуна, при якому з шматочків не капає сік.

Пробуйте і насолоджуйтеся смакотою! Про всяк випадок нагадаємо, - спочатку кавун потрібно гарненько вимити (можна навіть помити його з милом і обполоснути кип'яченою водою). Ніж для різання теж повинен бути чистим. Так ми убережём себе і своїх близьких від різних мікроорганізмів, які люблять соковиту і солодку кавунову м'якоть не менше за нас.


Читайте також:
Коментарі
avatar