Регулярне вживання кави захищає від цукрового діабету
16.01.2012
Винники PlusКитайські вчені заявляють, що регулярне вживання кави зменшує ризики діабету.

Вони провели дослідження і виявили, що 3 речовини, що містяться в каві, здатні блокувати накопичення токсичного амілоїдного білка.

Саме цей білок провокує розвиток цукрового діабету 2 типу - захворювання, при якому в організмі недостатньо гормону інсуліну, який перетворює глюкозу в енергію, пише Newsmarket.

За даними вчених, кавова, хлорогенова кислота і кофеїн - речовини, які здатні захистити від діабету. Причому антидіабетичні властивості кофеїну найслабші.

Тому щоб запобігти діабету, учені радять пити каву без кофеїну.

Джерело: newsmarket.com.ua / zdorovieinfo.ru, фото: svit24.net

Приєднайся до сайту Винники Plus у acebookконтакті та в Однокласниках

Читайте також:

Читайте також:
Коментарі
avatar