Регулярне вживання кави захищає від цукрового діабету
16.01.2012

Вони провели дослідження і виявили, що 3 речовини, що містяться в каві, здатні блокувати накопичення токсичного амілоїдного білка.
Саме цей білок провокує розвиток цукрового діабету 2 типу - захворювання, при якому в організмі недостатньо гормону інсуліну, який перетворює глюкозу в енергію, пише Newsmarket.
За даними вчених, кавова, хлорогенова кислота і кофеїн - речовини, які здатні захистити від діабету. Причому антидіабетичні властивості кофеїну найслабші.
Тому щоб запобігти діабету, учені радять пити каву без кофеїну.
Джерело: newsmarket.com.ua / zdorovieinfo.ru, фото: svit24.net
Читайте також:
Коментарі
|
|