Як з 4 апельсинів зробити 9 літрів соку!
12.12.2016

Апельсиновий сік

На велику компанію дуже стане в нагоді!

Спосіб приготування і інгредієнти:

4 апельсина добре вимити щіточкою, обдати окропом, насухо витерти, покласти на 2 години в морозилку, а краще на ніч. Нарізати невеликими шматками і пропустити через м'ясорубку. Залити масу трьома літрами холодної кип'яченої води, дати настоятися близько 10 хвилин.

Процідити через друшляк, потім процідити через марлю, складену в 5 шарів.

У проціджений сік додати ще 6 літрів води, 1 кг цукру і 30 гр лимонної кислоти, все розмішати, розлити по пляшках і дати настоятися близько години.

На виході виходить 9 літрів смачного апельсинового соку.

З того, що залишилося після проціджування можна зварити варення, додавши за смаком цукру і лимонної кислоти. Варити в мікрохвильовці під закритою кришкою в три прийоми по 5 хв, помішуючи.

Джерело: http://coocook.me/

Читайте також:
Коментарі
avatar