У ресторані «Святослав» вас радо зустрінуть дбайливі господарі
14.09.2012 01:37

Ресторан "Святослав" продовжує приємно дивувати відвідувачів смачними новинками. З жовтня для гостей тут готують так зване осіннє меню. Це нові страви української кухні з овочів та м’яса, куди вкладена майстерність та гастрономічна креативність професійних кухарів.

"Святослав" став улюбленим місцем для святкування весіль (банкетний зал вміщає 300 осіб), корпоративів, банкетів. У цьому закладі кожен гість особливий. Про плани ресторану "Святослав", оновлення меню, досягнення в роботі, розповів у газеті "Високий Замок" його директор Ігор Палько.

Засновником Ресторанно-готельного комплексу "Святослав" є бізнесмен Григорій Козловський. Крім ресторану "Святослав", він є власником піцерії "Тралі-Валі "Піноккіо” (проїзд Крива Липа), яка приємно дивує маленьких відвідувачів організацією свят, креативних конкурсів, та "Ґранд-готелю”. Григорій Козловський вкладає гроші не лише в оригінальний дизайн, інтер’єр ресторану, а робить ставку на професійних кухарів, які готують для відвідувачів неперевершені страви української та європейської кухні.

Ресторан "Святослав" відчинив свої двері для відвідувачів 2 липня 2005 року. Переступивши поріг, поринаєш у світ комфорту. Інтер’єр у стилі старовинної садиби дбайливого господаря, офіціанти та персонал одягнені у вишиванки.

Ресторан є найкращим місцем для святкування весіль. Гості розділять щастя молодят на просторому танцмайданчику, а власні музики ресторану (гурт "Каданс”), які мають широкий репертуар, додадуть святу приємних вражень. Ваше весілля не обійдеться без світлового шоу. Інтер’єр тут – ідеальне місце для фотографування щасливих миттєвостей початку подружнього життя. У ресторані є багато живих квітів, вазонів, штучний водоспад зі струмочком. "У нас весілля справляють щосуботи та щонеділі, – зазначає директор ресторану "Святослав”. – Гості настільки полюбили нас, що відзначають весілля усіх своїх дітей”.

"Інтер’єр нашого закладу відрізняється від інших ресторанів Львова, – зазначає Ігор Палько. – У нас смачні страви української та європейської кухні, зокрема італійської. У меню є італійська паста. Ця страва стала улюбленою не лише для українців, які повернулися з Італії, а й для місцевих. Гурмани української кухні можуть смакувати усіма стравами – від борщу до голубців. Готує­мо також бануш зі шкварками, грибами. Фірмові страви – горщечок "Смакота” та закарпатські делікатеси. Страви подають у горщиках – запечені картопля, гриби, м’ясо, підлива. Делікатеси по-закарпатськи – запечені у горщиках картопля, м’ясо, квашений огірок. Ці страви користуються популярністю, бо не лише смачні, а й ситні”. Не меншою популярністю користується телятина в ожиновому соусі, м’ясо кролика у молоці. Смакота!

Гостей обслуговують десять професійних офіціантів. Дехто з них працює тут уже сім років. Меню ресторану написане сімома мовами. Ціни у "Святославі” помірні, для постійних відвідувачів – картки на знижку (5-25%).

У ресторані є VIP-зал – територія лише для вашого свята. Гостей тут приймають, як рідних. Шкіряні дивани у пастельних тонах, стильні ковані люстри, камін. Все це створить атмосферу затишку, зробить вечерю чи ділову зустріч незабутньою. У VIP-залі – 40 місць, шість столиків. VIP-зал має окрему кімнату з плазмовим телевізором та балконом, з якого відкривається казковий краєвид дворика. Мальовничий дворик, яким славиться ресторан "Святослав”, як витвір мистецтва. Там ви поринете у казкове дитинство, де оживають герої казок, а прекрасна фея помахом чарівної палички виконує ваші бажання. Дворик ресторану – дежавю у дитинство. Посмакувавши стравами, там можна відпочити на кованих лавочках серед оази. Ввечері казковий дворик стає схожим на зоряне небо. Сотні гірлянд та лампочок надихнуть вас на спогади милозвучних рядків пісні "Ніч така місячна, зоряна, ясная”... Кожна деталь дворика ресторану – у довершеному стилі: шість дерев’яних будиночків (у кожному вміщається по шість-десять осіб), кам’яні стежки, гойдалки, ковані лавочки, місточок, струмочок... Чим не релакс та спогади про казкове дитинство?

Меню ресторану "Святослав" засмакувало також іноземним фанам під час Євро-2012. На обіди та вечері під час єврочемпіонату також приходили представники офіційної делегації УЄФА. Хвалили українські страви з картоплею, телятиною, голубці, борщ... Неповторність атмосфери та смачну кухню ресторану "Святослав" оцінили також чимало VIP-гостей з Америки, Канади, Франції, Росії, України. На банкетах у ресторані "Святослав" побували актор Богдан Бенюк, заслужений майстер спорту, найсильніша людина світу Василь Вірастюк, співаки – Віктор Бронюк, Наталя Бучинська, Андрій Кузьменко, Віталій Козловський, Павло Табаков, російський актор Гоша Куценко, олімпійська чем­піонка зі спортивного плавання Яна Клочкова, заслужений майстер спорту з плавання Денис Силантьєв, танцівник Влад Яма...

Ігор Палько каже, що секрет успіху ресторану "Святослав" – стабільність закладу, смачна кухня та особливе ставлення до кожного клієнта.

Фото: http://www.wz.lviv.ua/articles/109583

Теги: ресторан, Григорій Козловський, святослав
Останні новини:

Коментарі
avatar